Åbent Atelier Næstved.
Fællesudstilling.
Kunstnere.
Brochure.
Sponsorer.
Kort beskrivelse af mig:
Tekstilernes fantastiske verden er fuld af muligheder og udfordringer. Den rummer et væld af traditionsrige teknikker, der for nogles vedkommende har været anvendt langt tilbage i tiden.
For mig er det i arbejdet med materialer og teknikker, at magien opstår og jeg arbejder ofte eksperimenterende og på tværs af  teknikkerne, indenfor det frie broderi, filt og tekstiltryk.
Jeg laver både billeder, tredimensionelle dekorationer og figurer, men også brugskunst, såsom vaser, tasker, smykker og beklædning. Fællesnævneren for alt mit arbejde er den undersøgende tilgang til materialer og legen med teknikker, og mindst lige så vigtigt godt håndværk.
Hvis du har lyst til at opleve de mange forskellige tekstile udtryk, er du altid velkommen til at kigge forbi Tekstilmagi og se mit værksted på torsdage mellem 10 og 17 eller efter aftale.
Er du blevet inspireret til selv at gå ombord i tekstilernes mange muligheder, kan du også komme på kursus i værkstedet og selv opleve magien og glæden ved at arbejde med hænderne.
Og du er i trygge hænder, for jeg er er uddannet professionsbachelor i tekstildesign, -håndværk og formidling fra Håndarbejdets Fremme, UCC.
Birgitte Bruun Rasmussen
Tekstile materialer anvendt til frit broderi, filt og tekstiltryk

Stenskovvej 54
Fensmark
4684 Holmegaard
Tlf.  22 25 11 88
tekstilmagi@tekstilmagi.dk
www.tekstilmagi.dk
FB og instagram: @tekstilmagi.dk