Åbent Atelier Næstved.
Fællesudstilling.
Kunstnere.
Brochure.
Sponsorer.
Farvernes drivkraft 
Min evige fascination af farver, er drivkraften i alle de måder, som jeg arbejder med min kunst på. Som multikunstner kender jeg ikke til begrænsningens kunst. Når jeg udforsker de forskellige materialer og teknikker, så får jeg en helt speciel farveoplevelse ud af det. En oplevelse jeg ønsker at gengive i min kunst. Jeg er uddannet som designer i 1991 fra Danmarks Designeskole i København. Jeg har arbejdet med vævning, silkemaling, patchwork mm. før jeg endte, hvor jeg er nu - med maleri, glas og smykker. Den røde tråd gennem alle min forskellige arbejdsområder er farvernes samspil og tyngde. Farveoplevelsen er berigende for mig – og forhåbentlig også for dem, der køber min kunst. 

Kunstarter 
Malerierne er tit et mix af forskellige medier som akryl, collage, flydende akvarel, Encaustic voksmaling mm. Jeg arbejder både på lærreder, kraftige akvarelpapirer og specielmaterialer. 

Glasprodukterne er lavet i koldt glas, som bliver ovnformet. Jeg anvender primært Bullseye glas, da jeg syntes, det er den glastype, der giver det flotteste farvespil. Har i perioder også anvendt Tiffany teknik

Smykkerne laver jeg oftest i importerede glasperler og halvædelstene tilsat lidt metal og andet. Laver også smykker i ovnformet glas med dichroic glas.

Galleri Koloristen
Jeg har mit eget galleri i Toksværd på 150 m2, som jeg åbnede i juni 2009. Mine åbningstider i sommerhalvåret er: onsdage 12-18 samt alle LIGE uger lørdag & søndag 10-16. I vinterperioden prøver jeg ar holde åbent onsdage 12-18. Der kan forekomme ændringer, se FB siden: ”Galleri koloristen”.  Alle er velkomne til at aftale et uforpligtende besøg. Da jeg bor ved galleriet er det ikke til ulejlighed. Se mere på hjemmesiden 
www.koloristen.dk.
Galleriet ligger i naturskønne omgivelser ude på landet. Se evt. kørselsvejledning på hjemmesiden. I galleriet sælger jeg foruden min egen kunst af glas, smykker og malerier også kunstnerartikler, skønne stearin m.m. I galleri Koloristen er mit glasværksted, hvor folk kan se mig fremstille glasprodukter.

Gruppebesøg 
Jeg arrangerer gruppebesøg i mit galleri, hvor jeg præsenterer og fortæller om, hvordan jeg fremstiller bl.a. min glaskunst.
Oplevelser & hyggeligt samvær er omdrejningspunktet. Kontakt mig gerne via mail for at lave en aftale om et gruppebesøg. Alle ugedage og tidspunkter er som udgangspunkt mulige. Grupperne kan være sammensat af kollegaer, venner, familie, naboer, kursister, kunstinteresserede, loger, motionshold, interessegrupper osv. I bestemmer selv. Grupperne kan være i størrelsesorden 8-25 personer.
 
Dina Amholt
Malerier – akryl, collage, voks og flydende akvarel
samt ovnformet glas & smykker

Lundebakkevej 18E, Toksværd, 4684 Holmegaard
Tlf.  21 20 12 02
dinas@dinas.dk
www.koloristen.dk
FB: Galleri Koloristen